Cautare

1986 de rezultate pentru "accidente grave cu morti" (3.00 secunde)
Dupa cum a anuntat chiar liderul PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, liberalii vor miza pe contactul direct cu cetatenii, in incercarea de a-i convinge ca Basescu a incalcat Constitutia si ca "sunt elemente foarte grave de coruptie care il privesc".
PC intentioneaza sa depuna la Parlament saptamana viitoare un proiect de lege care sa interzica infractorilor romani sa mai paraseasca tara o perioada de zece ani dupa ce si-au ispasit pedeapsa pentru crima, viol, talharie, proxenetism si pentru alte fapte grave.
Una dintre cele mai grave probleme estetice ale municipiului Constanta este legata de aspectul Zonei Peninsulare.
Din pacate, din motive politice, in dezbaterea publica romaneasca si chiar si in dialogul cu Bruxellesul, tema reformei justitiei romanesti s-a rezumat practic la dosarele liderilor politici importanti, care aveau nevoie de avizul parlamentului pentru a merge in justitie.
Presedintele comisiei Senatului Romaniei pentru drepturile omului, culte si minoritati, Gyorgy Frunda (foto), a declarat luni ca ar trebui luata in considerare posibilitatea restrictionarii temporare a circulatiei in strainatate a cetatenilor romani care au comis grave infractiuni.
Lenuta Preda a fost demisa din postul de secretar al primariei, dupa ce un control care a demarat inca de anul trecut a constatat "grave si repetate abateri".
Anuntul victoriei lui Mahmoud Ahmadinejad din primul tur la 12 iunie, cu circa 63 la suta din voturi, a generat in Iran una din cele mai grave crize politice de la instaurarea Republicii islamice in 1979, cu manifestatii ale sustinatorilor candidatilor invinsi care l-au acuzat de frauda electorala.
Juriul de Onoare, Disciplina si Arbitraj al PNTCD a decis, in urma sesizarii Comitetului National de Conducere al formatiunii, excluderea lui Marian Milut din partid "pentru abateri disciplinare grave, in calitate de pretins presedinte al PNTCD", potrivit unui comunicat de presa semnat de presedintele PNTCD Cluj-Napoca, Paul-Sorin Tita.
Comisia prezidentiala pentru analiza riscurilor sociale si demografice propune, in Raportul sau, dezincriminarea consumului de droguri si a sexului comercial, ca solutii pentru limitarea consumului de droguri ilegale, a prostitutiei si raspandirii infectiei cu virusul HIV.
"La acel moment, Curtea Constitutionala a lasat o poarta deschisa, tocmai in sensul ca in aceasta tara, indiferent cine esti, presedintele tarii, presedintele Senatului, daca ai incalcat legea si ai abuzat de functie, trebuie sa existe posibilitatea ca cei impreuna cu care lucrezi sa te poata sanctiona, prin revocare", a explicat Iulian Urban.
Adrian Nastase publica pe blog un text cu titlul "PD-L are o idee. ... Unii dintre noi ne impacam cu aceasta situatie, pentru ca in democratie trebuie sa accepti si exagerarile, chiar daca sunt, de multe ori, foarte grave.
Ba, daca am privi cu pesimism spre o granita mai indepartata, ne putem astepta la masuri si mai grave impotriva Romaniei. Deci intentia presedintelui trebuie privita cu consideratie.
"Diversiunea administrativ-teritoriala mascheaza masurile grave luate de Guvernul Boc" Reforma administrativ-teritoriala a tarii este o "diversiune" clocita in laboratoarele Cotrocenilor menita sa acopere o serie de masuri drastice consfintite de cel mai incompetent guvern din istoria Romaniei, sustine presedintele de onoare al conservatorilor, Dan Voiculescu, pe blog.
In proiect se arata ca aceasta sanctiune se aplica in scopul prevenirii savarsirii de noi infractiuni, ce pot avea consecinte grave atat pentru dezvoltarea fizica, psihica si morala a minorului, cat si pentru copiii ce s-ar putea naste in urma acestor raporturi.
Presedintele a adus Parlamentului grave prejudicii de credibilitate si imagine, prin declaratiile denigratoare si presiunile asupra activitatii institutiei.
"Domnule Prim-ministru, in continuare societatea romaneasca primeste semnale confuze in legatura cu vointa dvs, ca Prim-Ministru, de a schimba cu adevarat ceva din modul in care s-a comportat coalitia de guvernare in ultimii ani.
Codul etic al PDL prevedea insa eliminarea din partid a membrilor trimisi in judecata, caz in care se afla si Cristian Poteras, pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.
Potrivit celor declarate de liderul social-democraților, Ion Iliescu a absentat de la congresul partidului, din cauza unor "motive medicale, din fericire nu grave". ... Din cauza a niste motive medicale, din fericire nu grave, ne va urmari de la televizor.
Protectorii autointitulati ai democratiei auavut mintea in vacanta cand au comparat legea electoralaaprobata de Senat cu votul de pe vremea comunistilor.
in cazul votului uninominal Deutsche Welle face pulbere verdictul Curtii Constitutionale, potrivit căruia presedintele Traian Băsescu ar detine primatul reprezentarii Romaniei la Bruxelles si le aminteste judecatorilor Legii Supreme ca CC "nu poate judeca dupa circumstante politice, oricat de grave ar putea parea ele".
google-analytics.com